Atestat ANRE TIP B nr. 8113/23.07.2012

Atestat ANRE TIP C2A  nr. 7753/13.04.2012

Licenta de functionare de la I.G.P. 1895 / T/ 6.01.2010

SR EN ISO 9001:2008  nr. 28355/12/r/15.10.2012

SR EN ISO 14001:2005 NR. EMS 5513/R/02.07.2014

SR OHSAS 18001:2008 NR. 141204.018/23.01.2015

 

Vorbeşte liber prin AtecnoServ

Un serviciu NOU in Romania, convorbirile telefonice sunt securizate şi nu pot fi ascultate deoarece sunt criptate

Apelurile telefonice confi-dentiale sunt o parte importanta din activitatea de zi cu zi a multor autoritati publice sau companii industriale.

Crypto-chip-ul va ofera protectie contra interceptarilor telefonice, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa va faceti griji in privinta sigurantei convorbirilor.

Criptarea propriu-zisa are loc pe cardul cripto, iar aceasta poate fi oricand indepartat din aparat, pentru o maxima siguranta.

SECUVOICE ofera siguranta completa la efectuarea apelurilor in telefonia mobila.

  • Efectueaza apeluri securizate catre retele  mobile.
  • Nu impiedica efectuarea apelu-rilor necriptate.
  • Usor de instalat.
  • Simplu de utilizat.
  • Calitate exceptionala a sunetului.
  • Criptare compatibila cu TETRABOS.

SECUVOICE este Pur si simplu sigur si foarte usor de folosit. Trebuie doar  sa introduceti cardul Secuvoice in telefonul mobil. Imediat dupa aceasta veti putea efectua apeluri telefonice sigure.

Cardul Secuvoice este componenta criptografica centrala pentru toate produsele Secusmart, detinand propria identitate si propriul procesor criptografic.

Cardul SECUVOICE poate fi folosit pentru efectuarea apelurilor sigure contra interceptarilor atat catre  dispozitive Secugate cat si catre telefoanele mobile ce folosesc Secuvoice, fiind astfel singurul sistem de acest gen din lume.

Societatea comerciala Atecno serv  S.R.L. din Brasov se  ocupa de siguranta convorbirilor telefonice in  Romania in calitate de Reseller al firmei ICSL Consulting for Information-Technology and Telecomunications GmbH & Co Beteiligungs-KG firma inregistrata la VIENA,  folosind acelasi echipament SECUVOICE pe care  Cancelarul German Angela Merkel si noii ministri desemnati ai Germaniei il utilizeaza in prezent.

Atecno serv poate asigura  asa numitele „cryptotelefoane“.

Produsul  IT cu functii de securitate, mai sus mentionat, a fost evaluat in conformitate cu normele Biroului Federal German de Informatii de Securitate.

Prin aceasta se aproba procesare si transmiterea de informatii cu caracter secret- la nivelul de ‘Secret de Serviciu’. Guvernul german a comandat mai mult de 1000 de telefoane sigure contra interceptarilor telefonice-valorea acestora insumand mai multe milioane de euro. Telefoanele vor fi impartite membrilor guvernului german la fel ca si altor angajati ce lucreaza cu informatii strict secrete, cum ar fi de exemplu seful BND (Serviciul Federal de Informatii), Ernst Uhrlau.

Asa cum ne explica managerul firmei Atecno serv d-ul. Cristian SZABADOS: “aceste cryptotelefoane arata exact ca un telefon normal si sunt, de asemnenea,  la fel de usor de folosit. Securizarea apelurilor se face prin intermediul unui chip plasat in interiorul telefonului care este responsabil cu criptarea datelor vocale. Utilizatorul telefonului nu observa nici o diferenta, conexiunea este la fel de rapida ca in mod obisnuit iar calitatea vocii este la fel de performanta. Acest serviciu va putea fi folosit printr-un microsim (secuvoice) care se introduce in  telefoanele  NOKIA concern care a participat la realizarea acestor chip-uri. Secuvoice a fost testat in Romania in retelele Vodafone, Orange si Cosmote constatandu-se ca functioneaza fara probleme. Pentru informatii suplimentare contactatine.